Gastvrije Marketing

Mijn naam is Simone Dijkstra, de eigenaresse van Gastvrije Marketing. Als gepassioneerde horecaliefhebber en marketingstudent heb ik besloten om mijn twee passies te combineren in mijn eigen eenmanszaak (momenteel nog in oprichting).

Ik werk momenteel bij Proeflokaal Maallust als horeca- en marketingcommunicatiemedewerker. Door deze combinatie heb ik mijn passie voor horeca-marketing ontdekt. Dit was dan ook de aanleiding voor de oprichting van Gastvrije Marketing, waarin ik mijn expertise en ervaring in horeca en marketing kan combineren.

Bij Gastvrije Marketing richt ik me op het ontwikkelen van marketingstrategieën en het beheren van sociale media-accounts voor horecabedrijven. Mijn focus ligt op platforms die populair zijn binnen de horecasector, zodat ik mijn klanten een effectieve en doelgerichte marketingoplossing kan bieden.

Ik ontwerp en voer marketingcampagnes uit gericht op het verhogen van de klantenbinding en het genereren van nieuwe leads. Ik analyseer marketingresultaten en adviseer mijn klanten over aanpassingen van de strategie om het gewenste resultaat te behalen.

Persoonlijk contact en betrokkenheid zijn belangrijk voor mij en ik vind het dan ook essentieel om mijn klanten advies en begeleiding op maat te bieden, met een specifieke focus op de horecasector. Als eigenaar van een eenmanszaak heb ik de mogelijkheid om mijn klanten persoonlijk te adviseren en te begeleiden bij hun marketinginspanningen.

Dankzij mijn passie en ervaring in zowel horeca als marketing bied ik een unieke en persoonlijke aanpak aan mijn klanten. Ik begrijp de behoeften van horecabedrijven en de uitdagingen waar zij mee te maken hebben en ik zet me in om elke klant een op maat gemaakte marketingoplossing te bieden.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNee
Websitehttps://gastvrijemarketing7.wordpress.com/
Contacthttps://www.linkedin.com/in/simone-dijkstra-3020a81ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *