Dog’s in

Dog’s in is gestart door Carina Deckers-Hinse, Aglaia Detering en Maya Pletschke. Zij studeren diermanagement aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden en binnen deze studie volgen zij de minor Nieuwe economie ondernemers aan NHL Stenden Hogeschool.

Dog’s in zal een online platform zijn voor hondenbezitters dat alle gastronomische gelegenheden verzamelt waar honden zijn toegestaan. Samen bedachten we hoe vrijetijdsbesteding met honden vooral makkelijker maar ook aantrekkelijker kan worden gemaakt.

Twee van ons zijn eigenaren van honden uit de dierenbescherming die ons steeds begeleiden. Daarbij zijn situaties een uitdaging, waarin honden in openbare ruimtes en vooral in de horeca niet welkom zijn. Daarom bedachten wij een oplossing, hoe je makkelijk plannen kunt maken voor vrijetijdsactiviteiten met vrienden, familie én je hond.

Het concept van een platform was geboren om snel en zonder moeite na te gaan waar honden overal welkom zijn. Of het nu gaat om restaurants, bars of cafés: ons platform zal het mogelijk maken de viervoeter op te nemen in de vrijetijdsplanning en er zeker van te zijn dat het gezelschap van een hond niet tot gesloten deuren zal leiden.

Het voordeel van Dog’s in is de volledige en duidelijke verzameling van hond vriendelijke inrichtingen en de tijdbesparende toepassing: dankzij onze dienst is het niet nodig restaurants individueel te vragen, noch is een hondenoppas vereist als de hond niet alleen thuis kan of mag worden gelaten.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNee
Websitewww.dogs-in.com
Contactinfo.dogsin@gmail.com
004915788438183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *