Flapper Reclame

Flapper Reclame is het bedrijf opgericht door Finance & Control student Rick Flapper. Flapper Reclame moet een bedrijf worden dat kleine lokale ondernemers moet helpen met het overbrengen van reclame boodschappen aan de consument. De kracht van het bedrijf zit hem in het lokale aspect waar de keuze voor beeldboard reclame de keuze wordt voor een sociale media reclame. Het bedrijf is gespecialiseerd in de wet- en regelgeving omtrent reclame in de openbare ruimte.

Hoe gaat Flapper Reclame te werk? Doormiddel van led schermen in openbare ruimtes te plaatsen kunnen lokale ondernemers adverteren via de schermen van Flapper reclame. Op deze manier hoeven lokale ondernemers niet elke keer dure reclame borden te laten bedrukken om deze te plaatsen. Op deze manier kunnen er kosten worden bespaard voor de ondernemers en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Ook wil Flapper reclame een podium schenken aan lokale partijen zoals het plaatselijke belang of partijen die evenementen organiseren denk hierbij aan braderieën of markten. Hier probeert Flapper Reclame een stuk bij te dragen op het maatschappelijke gebied van de omgeving.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNee
Websitewww.
ContactRick Flapper
Rick.flapper@student.nhlstenden.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *