Yo on the go!

Yo on the go! is gestart door studente Ramona van den Berg, zij is Yo on the go! begonnen binnen de minor NEO (zelf studeert zij Ondernemerschap en Retail Management aan hogeschool NHL Stenden te Leeuwarden).

Yo on the go! is de nieuwste toevoeging aan de foodtruck wereld. Ramona heeft deze foodtruck ontworpen om jouw dag op te vrolijken met haar assortiment van verfrissende en lekkere frozen yoghurt.

De naam van de foodtruck verklapt het concept al een beetje, maar zo als de naam dus al zegt is de foodtruck Yo on the go! altijd op pad en brengt gezonde/smakelijke creaties met zich mee. Bij deze foodtruck draait alles om de perfecte verfrissende traktatie op een warme dag, of op alle andere momenten dat je zin hebt in iets zoets, lekkers en semi verantwoords.

Yo on the go! is de perfecte toevoeging voor elk evenement, van festivals tot bedrijfsfeesten en alles daartussenin. Yo on the go! biedt niet alleen de beste frozen yoghurt, maar ook een onvergetelijke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Yo on the go! en proef de heerlijke en verfrissende frozen yoghurt. Ramona weet zeker dat jullie hier net zo dol op zullen zijn als zij!

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNee
Websitewww.
ContactRamona van den Berg
Ramona.van.den.berg@student.nhlstenden.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *