DagjeAmeland

DagjeAmeland is gestart door studenten Mariël Mosterman en Gert Meijer binnen de minor. Zelf studeren zij Creative Business en Leraar gezondheidszorg en welzijn.

Het idee ‘Dagje Ameland’ is een service die online pakketten aanbiedt. Deze pakketten bestaan uit alle onderdelen die nodig zijn voor een dagje Ameland. De pakketten kunnen bijvoorbeeld fietshuur, lunch en verschillende activiteiten bevatten. Er zullen meerdere soorten pakketten worden aangeboden zodat er voor eenieder die Ameland bezoekt een geschikt pakket is. Hiervoor zal het bedrijf samen gaan werken met lokale partners.

Een gezin kan bijvoorbeeld kiezen voor het family-pakket. In dit pakket zal de dag gericht zijn op optimaal plezier voor de kinderen en daarnaast juist ook ontspannend zijn voor de ouders. Daarnaast kan een koppel dat gek is op de natuur kiezen voor het natuur-pakket. Dit pakket zal dan gericht zijn op zo veel mogelijk genieten van de natuur die Ameland te bieden heeft. Door middel van deze pakketten wordt er een complete Ameland-ervaring voor bezoekers gecreëerd, waarbij de bezoekers worden ontlast van de tijd en moeite om zelf een dag samen te stellen.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNee
Website www.dagjeameland.nl
Contactinfo@dagjeameland.nl
+31 6 30098239

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *