Online Marketing & Artificial Intelligence

Online Marketing & Artificial Intelligence is gestart door Commerciële Economie studenten Tim Eerdmans en Auke Terpstra. Wij volgen op dit moment de minor Future Proof Ondernemerschap.

“Onze onderneming helpt kleine ondernemingen en startups om hun online aanwezigheid te versterken. Wij bieden professionele online marketingactiviteiten aan zoals sociale media beheer en website optimalisatie, zonder de kosten van een groot marketingbureau. Wij begrijpen dat niet alle bedrijven over een groot marketingbudget beschikken, maar toch de behoefte hebben om hun online aanwezigheid te verbeteren. Met onze kennis en expertise helpen wij deze bedrijven om hun online doelen te bereiken. Daarnaast focussen wij ons ook op relatiebeheer, zodat wij kunnen blijven helpen met het verbeteren van de online aanwezigheid van onze klanten op de lange termijn.”

Deze waarde propositie benadrukt de expertise en het begrip van de onderneming voor kleine ondernemingen/startups die geen groot marketingbudget hebben, terwijl zij toch de voordelen van een sterke online aanwezigheid willen hebben. Door zich te richten op relatiebeheer, laat de onderneming zien dat zij zich op de lange termijn willen engageren om te helpen de online aanwezigheid van de klanten te blijven verbeteren.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNee
Website
Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *