Verve & Valor Studios

Verve & Valor Studios is gestart door Joris Berends en Jan Dirk Hettema, twee twintigjarige studenten die de minor ‘Entrepreneurship Future Proof’ volgen aan NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Verve & Valor Studios is een luxueus herenmode merk dat zich richt op ambitieuze jonge mannen die kracht, discipline en wijsheid willen uitstralen, terwijl ze tegelijkertijd stijlvol voor de dag komen.

Ons doel is om jonge mannen te inspireren en hen te laten zien dat succes en genieten van het leven hand in hand kunnen gaan. We begrijpen dat het essentieel is om de balans te bewaren tussen inzet en ontspanning. Daarom ontwerpen we kleding die deze twee aspecten op harmonieuze wijze combineert.

Met oog voor detail en hoogwaardige materialen creëren we kledingstukken die kracht en stijl uitstralen. Onze collectie omvat unieke ontwerpen die de persoonlijkheid en ambities van onze doelgroep weerspiegelen. Vanuit een duurzaam perspectief willen we de levensduur van onze kleding verlengen en ervoor zorgen dat onze klanten zich goed voelen bij hun aankopen.

Bovendien geloven we sterk in het creëren van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen. We willen een platform bieden waar ambitieuze mannen elkaar kunnen inspireren en ondersteunen. Dit doen we door samen te werken met influencers, het organiseren van evenementen en het faciliteren van online discussies.

Het merk biedt niet alleen stijlvolle kleding, maar vertegenwoordigt ook een levensstijl.

Het doel is jonge mannen in staat stellen om hun volledige potentieel te benutten, terwijl ze genieten van het leven in al zijn pracht en praal.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNog niet
Website
ContactJoris (+31624840904)
Jan Dirk (+31657130790)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *