Speloptimaal

Speloptimaal is gestart door studenten Marten Jansen en Leon van Oostveen. Zij zijn deze onderneming gestart onder leiding van de minor NEO (zelf studeren ze Bouwkunde en Bedrijfskunde aan NHL Stenden Leeuwarden).

Speloptimaal is een online verhuurder van voetbal analyseapparatuur. Ze willen het amateurvoetbal naar een hoger niveau tillen door het aanbieden van analyseapparatuur met daarbij ook uitgewerkte analyses. Zo kunnen teams naast trainingen ook nog meer over zichzelf te weten komen en slimmer gaan aanvallen of verdedigen van tegenstanders.

Hoe gaat Speloptimaal te werk? Speloptimaal is een tweemanschap. De apparatuur kan gehuurd worden vanaf de eigen website die binnenkort gelanceerd wordt. De producten worden opgestuurd met instructies over de werking ervan. Er is ook een keuze om gepersonaliseerde analyses te krijgen, hierbij wordt alles geïnstalleerd door Speloptimaal zelf.

De producten worden in speciale (recyclebare) dozen afgeleverd die uiteindelijk ook weer gebruikt kunnen worden voor het terugsturen van de apparatuur. We zorgen met veel passie en liefde voor een verbetering in de voetbalwereld. Meer weten over Speloptimaal? Lees verder op www.

Status van de ondernemingIn oprichting
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelNog niet
Websitewww.
ContactMarten Jansen
Marten.jansen@student.nhlstenden.com
06-12578031

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *