Beachclub The Sunet Ameland

Beachclub The Sunset Ameland is gestart door studenten Lisa van Workum en Noobi Kleine Schaars binnen de studie Hospitality Management.

The Sunset is dé laidbackspot op het strand van Ameland. Hardhouten loungebanken, witte kussens en een snufje rotan. Het restaurant aan zee waar je kunt lunchen, dineren en borrelen met een fenomenaal uitzicht op de Noordzee. Voetjes in het zand, cocktail in je hand en genieten van de allermooiste zonsondergang van Nederland. Zowel binnen als buiten op het beach terras worden de hele dag door de lekkerste gerechten en beste wijnen geserveerd. We hebben een super gevarieerde menukaart met onder andere lekkere focaccia’s, sharing gerechten en (vegan) salades. Voor de sushi-lovers onder ons: op zonnige dagen serveren we vers gerolde sushi en Amelander oesters. Beachclub the Sunset staat ook wel bekend als het Ibiza van het Noorden.

Voorheen was The Sunset voornamelijk gefocust op kwaliteit, maar door de hoeveelheid vraag die enorm toenam is het restaurant gaan draaien op massa.
Door het draaien op massa is er gewerkt vanuit gemak en gezocht naar een efficiënte werkwijze, denk hierbij aan gemakkelijke gerechten en mandjes waar benodigdheden in mee worden gegeven. Door de tijd heen is The Sunset te ver gegaan in het gemak opzoeken.
Nu willen we weer terug naar de kwaliteit en is de slogan; minder massa meer service.  
Het restaurant kan niet uitgebreid worden, dus de rij voor vraag moet kleiner, daarom moet er een specifieker concept komen. Dit specifieke concept is gefocust op de dinky doelgroep (double income, no kids yet). Het concept wordt volledig luxueuze met een nieuwe menukaart, uitstraling en een betere prijs kwaliteit verhouding.

Status van de ondernemingActief
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelStrand Exploitatie Hollum B.V; 01099311
Websitehttps://thesunset.nl/
ContactTel: (0519) 55 42 80
Mail: Beachclub@thesunset.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *