FindMyMentor

FindMyMentor is opgericht door Rick Jongenburger. Hij doet de studie Hotel Management op NHL Stenden. Daarbij heeft hij de minors Entepreneurship In Action (Bali) en Future Proof Ondernemen (Leeuwarden) gevolgd, met als doel een website tot stand te brengen die diensten verleent voor leerlingen die op zoek zijn naar een mentor.

Als je kijkt naar succesvolle mensen, dan kun je zien dat de meeste van hun een mentor hebben gehad die hun hielp met het behalen van doelen. Een mentor kan je helpen met nieuwe inzichten geven, het stellen van doelen en helpen met het behalen ervan. Als je eenmaal een goede mentor hebt gevonden, dan kan het je leven veranderen.

FindMyMentor heeft het doel om een mentor te vinden die je inspireert, motiveert en je richting geeft om je doelen te behalen. Op de website kun je mentoren vinden op gebieden als sport, lifestyle, ondernemerschap en nog meer. Door een goede screening en achtergrond controle wordt er 100% verzekerd dat de mentoren zeggen wie ze zijn.

Dit bedrijf is gestart om mentoren en leerlingen met elkaar te matchen zodat ze van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen groeien, dus als jij jouw groei snel wilt verbeteren en jezelf wilt ontwikkelen als persoon, vind nu jouw mentor op Findmymentor.nl!

Status van de ondernemingActief
Ingeschreven bij de Kamer van KoophandelJa, KvKnummer 90109031
Websitehttps://www.findmymentor.nl
Contact0621623004
Instagram: findmymentornl
Youtube: FindMyMentorNL
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/rick-jongenburger-61a064232/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *